TÉMA Potrat

Poradna byla uzavřena. Není možné pokládat ani odpovídat na dotazy.


Zamlklý (nevypuzený) potrat

autor: Anonymní dotaz 04.08.2009 08:29

V pátek 31.7.09 mi byla provedena revize dutiny děložní pro missed ab. S14, H9, evakuace plodového vejce aspirační kyretou. V sobotu jsem byla propuštěna domů. Měla jsem jen slabé špinění, které ustalo. Ale v sobotu večer jsem vyčurala krev a od té doby by se dalo říct, že mám slabší krvácení (asi 3-4 vložky denně) je to normální?

Odpovědi na otázku

  • medvídek mýval 30.12.2010 23:29
    Lékář!!!Nic nepodcenovat!!!
  • janulik 29.12.2010 16:30
    naštívte lekára gynekolog vas vyšetrí treba to liečiť
  • komarkova.olga 27.12.2010 09:23
    řiďte se radou lékaře
  • blesksoft 26.12.2010 19:46
    mně bylo řečeno, že bude následovat klasické šestinedělí ke kterému krvácení patří
  • jajda69 24.12.2010 12:46
    určitě vyhledejte lékaře
  • sindu 18.12.2010 20:49
    Návštěva gynekologa je nezbytná
  • danka7 12.12.2010 17:17
    Delší a silnější krvácení po tomto zákroku je naprosto v normě. Kontaktujte lékaře, pokud by se krvácení nezmenšovalo a kdyby trvalo v silnější formě více jak 10 dní.
  • dominika.skamlova 09.11.2010 10:36
    Vyhledat lékaře je nutné, pokud by krvácení trvalo přes 14 dní nebo pokud by bylo silné, dále pak kdybyste měla horečku nebo bolesti, které mohou být projevem infekce, a tu je třeba včas začít léčit. Jitka Veletová, studentka medicíny

Potrat patří do témat

Adresář

Diskutujte na téma Potrat

Píšeme jinde
  • Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Tatarák na křupavé topince nebo čerstvé bagetce, kdo by odolal? Pokud hledáte variantu, která se chuťově podobá té masové, zkuste tento recept. Tatarák z avokáda je pikantní, chuťově výrazný a zachutná i těm, kteří nad vegetariánskými pokrmy ohrnují nos.

  • Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Čatní (chutney) je chuťově velmi výrazná omáčka pocházející z indické kuchyně, podává se k masu i zelenině. Základem je vždy ovoce a spousta koření. Tentokrát si ji připravíme ze švestek, jablek, pomerančové šťávy, skořice, chilli a zázvoru.



Zdravě.cz na Facebooku